Tuesday, February 28, 2006

Sifu Fuad Latip

Saudara baca laman ini www.myorionet.com

Sdr. Fuad Latip lebih dikenali dengan nama blognya manmoncang. Beliau adalah pensyarah di UiTM.

Kita turut memuji sikap beliau yang menyampaikan ilmu IT-nya dalam bahasa Melayu dengan percuma. Pembaca-pembacanya memuji-muji beliau yang membuka laman dengan sikap demikian.

Tuhanku, perbanyakkanlah lagi cendekiawan Melayu seperti Sifu Fuad Latip! Amin!



.

4 Komen :

At 3:52 PM, Blogger manmoncang Berkata ...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 4:11 PM, Blogger manmoncang Berkata ...

Alhamdulillah...nasib baik iklan di sini tidak berbayar. kalau tidak sure harganya mahal kerana iklan disiarkan dalam satu entry penuh bersama puji-pujian yang jauh lebih tinggi dari sebenarnya.

*Masih belum tahap sifu...sekadar berkongsi ilmu

 
At 2:15 AM, Blogger smartzuL Berkata ...

Puan Ainon a.k.a sifuPTS.. zul smartusaha di sini.. Hehe.. Susahlah nak buat komen kat sini, kena ada akaun blogger dulu.. Gurau jer.. Terima kasih sebab sudi lawat blog dan segala cadangan 'customer' akan diusahakan..

Betul tu, tak banyak sumber rujukan dalam bahasa Melayu terutama dalam bidang e-bisnes.. Tahniah kepada mamoncang / Fuad Latip.

 
At 3:40 PM, Blogger Panaharjuna Berkata ...

Alamak manmoncang apasal blog tak leh masuk?,

 

Post a Comment

<< Home